AHA (gyümölcssavas) hámlasztás

Az AHA savak közvetlenül a bőrszövetre hatnak, nem kívánt mellékhatások nélkül. Működésük során a megvastagodott szaruréteg okozta bőrelváltozásokat jelentős mértékben csökkentik, a sejteket pedig stimulálja, ezáltal segíti elő a kollagén és elasztin - átlagosnál több- képződését. Az eredmény egy szép egyenletes bőrréteg.
Fontos információ: Az ilyen hámlasztást kúraszerűen végezzük, heti 2-3 alkalommal. A kúra 6 kezelésből áll. A kezeléseket ősszel és télen kell elvégezni, mert amennyiben a bőrt fény éri, és nincs rajta megfelelő védő keratinréteg, akkor nem tud megfelelően védekezni, és foltos barnulás alakul ki.Az AHA-kúrák ideális időszaka tehát október végétől február végéig tart. Az első 1-2 kezelésnél felléphet a bőr állapotának romlása, ám utána mindenképpen javulás következik.A kezelés megkezdése előtt 1 hétig a vendég otthon, egy krém segítségével felkészíti bőrét a hámlasztásra! Ez után kezdődhet a kezelés!
Kezelés ára: 35.000 forint/ 6 alkalom -az ár tartalmazza az otthoni ápoláshoz szükséges krémet, amit a kezelés elött-közben-és után kell használni!


AHA savas hámlasztás POZITÍV HATÁSAI:

- a bőr simává, ragyogóvá válik
- a pórusok átmérője láthatóan csökken
- az arcszín friss és üde lesz
- az öregségi és a májfoltok elhalványodnak
- halványodnak az apró ráncok
- az aknés bőr állapota észrevehetően javul
- a heges bőrfelület szebbé válik

AHA savas hámlasztás UTÁN:

-tilos a napozás és szoláriumozás 6 hétig!
-kötelező a fényvédő faktorokat tartalmazó krémek használata

Ellenjavallatok:

-rozáceás bőr
-fiatalkori futószemölcs
-humán papillóma vírus (HPV)

A pigment foltok egyre fiatalabb korban jelennek meg, és egyre gyakrabban okoznak problémát. A radírozások, hámlasztások megoldást kínálnak erre a gondra is, de használatuk elengedhetetlen a kozmetikai kezelések szinte minden típusánál.

Érdeklődni tudsz a kezelésről Sasvári Évánál a 0630 699 48 69 es telefonszámon!

Mikrodermabrázió + AHA savas hámlasztás leírása ITT!
A Mikrodermabráziós eljárásról ITT olvashatsz :)

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.