Arckezelés leírása

Az arckezelést egy alapos arc letisztítással kezdjük, ezt követően a bőrt peelingezünk, azaz eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy a hatóanyagok minél könnyebben juthassanak be a bőrbe. A peelingezést egy kis pihentető arc masszázs, gőzölés, bőrpuhítás követi. Ennek eredményeképpen a megpuhult bőrt jól kinyomkodjuk, magyarán szólva eltávolítjuk a mitesszereket (comedo) és pattanásokat (akne), egyszóval „a nem kívánatos elemeket”.

Nincs mit tagadni a nyomkodás az egyik legkellemetlenebb része a kozmetikának, mivel a nagyobb, és mélyebben fekvő pattanások eltávolítása igen is fájdalmas. De aki túléli az szebb lesz mint valaha. :-)

Miután minden pattanást és mitesszert eltávolítottunk, alaposan lefertőtlenítjük az egész arcot, hogy a nyomkodások helyén keletkezett apró sebek nehogy elfertőződjenek. A fertőtlenítés után 2 db, a bőr típusának megfelelő pakolást rakunk fel az arcra. Az első pakolás célja, hogy az arcbőrt megnyugtassuk az őt ért irritáció után. A pakolásban lévő hatóanyagok gyulladás-gátló és -csökkentő anyagokat tartalmaznak, amelyek a hámosodási folyamatokat is elősegítik. A második pakolás szerepe, hogy a bőr számára fontos tápanyagokat és vitaminokat bejuttassuk a bőrbe.

Szolgáltatás igénybevételének célja:
Az arckezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, mitesszerektől és pattanásoktól, illetve, hogy az arcbőrt feltöltsük azokkal az alapvető hatóanyagokkal és vitaminokkal, amelyek újra üdévé és frissé varázsolják tulajdonosát.
A kozmetikusok ezt úgy mondják, hogy a bőr élettani működését hozzák egyensúlyba.

Ajánljuk:
Az arckezelést elsősorban a pattanásos, mitesszerekkel terhelt bőrű vendégeink számára ajánljuk. Illetve mindenkinek évente kétszer (nyár előtt, és tél előtt) az általános bőr tisztulás érdekében. Hisz a levegőben lévő szennyeződések, a por, illetve a smink, stb. mindenkinek, de még az Ön bőrének a pórusait is eltömíti.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.