Belnatur Radiance kezelés a "városi" védelem

A „Városi" védelem: védőpajzs a szálló por (PM 2.5) és az UV-sugarak ellen.
A Belnatur Radiance termékcsalád tökéletes kombináció, hogy védjük és visszaadjuk a bőr természetes fényét, ragyogását. Erősíti a bőr saját immunrendszerét és javítja az oxigénellátását. Bőrünket folyamatosan érik a környezeti károsító hatások (a légszennyezettség, a hirtelen hőmérsékletingadozás, a napsugárzás), valamint a stressz. Ezek a negatív behatások hozzájárulnk az öregedési folyamatok felgyorsulásához és a bőr érzékenységének fokozódásához.
 

A RADIANCE:
• mint egy védőpajzs, „második bőrként” korlátozza az irritációt okozó szennyezőanyagok és azokon belül a különösen veszélyes, 2,5 mikronos (PM2.5) méretnél kisebb mikrorészecskék megtapadását, illetve azok felszívódását a bőrbe.
• segít aktiválni a bőr védőrendszerét, így a Langerhans-sejteket, melyek a bőr védősejtjei.
• serkenti a bőr mikrokeringését és növeli oxigénellátását. A fő aktív hatóanyagok szinergiája többszörös antipollution, „szennyeződésellenes" hatással (antitapadás, antiáthatolás és antioxidáció),valamint az oxigénellátás felerősítésével segít visszaadni a bőr egészséges ragyogását, simaságát, megóvja a kiszáradástól és a ráncok kialakulásától.

TAMARIND és STEVIA poliszaharidok
A Tamarind poliszaharidok nyugtató és az UV-sugaraktól védő hatásuk miatt ismertek, míg a STEVIA előszeretettel használják a tradicionális orvoslásban gyulladáscsökkentő hatása miatt.
Együttes hatásuk:
• „második bőrként” védőréteget képeznek az agresszív külső környezeti hatásokkal szemben és csökkentik az irritációt.
• aktivizálják a bőr saját immunrendszerét (Langerhanssejtek, immunjelölők), valamint helyreállítják az önvédő és önregeneráló rendszerét.

ECLALINE®
Az egészségesen ragyogó, fénylő bőr visszatükrözi a fényt. Az egyenletes és homogén bőrszerkezet, a rózsaszín arcszín hozzájárul bőrünk egészséges, ragyogó fényéhez.
Az Eclaline® a válasz ezekre az igényekre:
• a vaszkuláris növekedési faktorok szintézisének serkentéséveljavítja a bőr mikrokeringését és oxigénellátását. A fény, mely áthatol a bőrön a kapillárisok szintjén piros színű, a bőrnek rózsaszín tónust kölcsönöz.
• gyorsítja a sejtmegújító folyamatokat, ezáltal kisimítja a bőr mikrofelszínét. A sima, egyenletes bőr
• sokkal jobban visszatükrözi a fényt. A Lupinus albus (lupin) peptidekben gazdag. Így az Eclaline® táplálja a bőrt, elősegíti az oxigenizációt és csökkenti érdességét.

ALGAKTIV® LIGHTSKN
Az öregedés, a hormonális változások és a napsugárzás mind-mind hozzájárulnak a bőr pigmentzavarainak, illetve az öregségi foltok kialakulásához, valamint a bőr csökkenő fényéhez és egyenletlenségéhez vezetnek. ALGAKTIV® LIGHTSKN liposzómába zárt fitoplankton kivonat (zöld és barna mikroalgák). Intelligens melaninszabályozó mechanizmusának köszönhetően segít visszaadni a bőr természetes fényét, egységesíti a bőrszínt és jelentősen halványítja a korral járó foltokat. Az aktív melanocita sejtekre hat, melyek túltermelik a melanint. Megőrzi és egységesíti a bőr természetes színét.

GATULINE® EXPRESSION
Az arcbőr folyamatos mozgása, mimikája, érzelmeink megnyilvánulása révén alakulnak ki az úgynevezett mimikai ráncok. A GATULINE® EXPRESSION azonnal csökkenti az izom mikroösszehúzódásait, amelyek a mimikai ráncokat okozzák. Drámai kisimító hatással van a homlok-, szem- és szájkörnyéki ráncokra, valamint az orr-ajak barázda ráncaira. A GATULINE® EXPRESSION Peruban és Brazilíában honos Acmella oleracea növény ránctalanító aktív hatóanyaga.

SWT-7 TM
Himalájában élő indiai tárnicsból (Swertia chirata) kivont regeneráló high-tech biomolekula. Az öregedő bőrre jellemző csökkenő keratonicitanövekedés hatására a ráncok képződése felgyorsul és a bőr törékenyebbé válik. Ezzel szemben a SWT-7 TM egy teljesen új mechanizmusnak köszönhetően a keratonicitasejtek termelését aktivizálja. Tömöríti és javítja a bőr szerkezetét, így a vertikális ráncokat már 7 nap használat után láthatóan csökkenti.

GINKGO BILOBA kivonat
Kínában és Japánban honos fa, melynek propeller alakú leveleinek kivonata flavonoidokban gazdag. Javítja a mikrokeringést, így elősegíti a méreganyagok és salakanyagok kiürítését. Emellett antioxidáns, megköti a szabadgyököket. Védi a bőr integritását és megóv az idő előtti öregedéstől.

HESZPERIDIN
Citrus héjának fehér hártyájából kivont bioflavonoid. A heszperidin egy olyan aktív hatóanyag, mely azonnal javítja a mikrokeringést, segít legyőzni a stressz, a fáradtság, az alváshiány és a hideg okozta negatív hatásokat. A bőrfelszíni keringés serkentésével a sötét karikák a szem környéken elhalványulnak, a fáradt, sápadt bőrfelszín élettelivé válik.

POLLUSTOP® [A pajzs]
A mindennapi szennyeződéseknek kitett bőr természetes védőrendszere legyengül. A bőr védelmének növelése érdekében a POLLUSTOP®, mint egy pajzs, második bőrként védi meg bőrt a különböző szennyezőanyagok bejutásától. Ez a biotechnológiai eljárással kivont poliszaharid védelmet nyújt 3 típusú szennyeződés - ultraviola (UV), atmoszféra (szálló por PM2.5, az autók, gyárak és a dohányfüst által kibocsájtott szennyező gázok), háztartási (kémiai anyagok, tisztítószerek) - és környezeti stressz ellen.

A kezelés ára: 8800 HUF/alkalom helyett most bevezető áron 7.900 HUF/ alkalom
Érdeklődni lehet Malik Diánál:0630/ 718-2771

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.