Belnatur vonalkezelések


Naturdermie mélyhidratálás

Hidratáló, feszesítő és revitalizáló hatású kezelés.Arra fejlesztették ki, hogy az arc és test bőrének rugalmasságát fokozza.
Hatóanyaga :
Spirulna a kék algák családjába tartozó mikroszkopikus alga, ami a sós tavakban él. Tápláló, regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, mert több mint 70% ban tartalmaz hidratáló fehérjéket és építő esszenciális zsírsavakat, ami a sejtösszetartó erejének fontos része. E vitaminban és béta karotinban gazdag, ami megvédi a bőrt a külső támadásoktól és megelőzi a bőr idő előtti öregedését.

Vivrecel őssejtes regenerálás

A növényi őssejtek korlátlan lehetőséggel rendelkeznek. Nagyon sok tápanyagot tartalmaznak, melyek javítják, serkentik a bőr funkcióit és ezáltal hozzásegítik egészséges egyensúlyának kialakulásához. A növények-hatóanyagaik révén-különböző tulajdonsággal bírnak, így az őssejtek is más-más funkciót töltenek be. A Belnatur két növényi fajból választotta ki az őssejteket: a Frangipániból ( Hawaii virága) - védő szerepe miatt- és a Sáfrányból - energetizáló hatása miatt.
Hatásai: Javítja a bőr védekező mechanizmusait, antioxidáns hatású,így serkenti a sejtek anyagcsere folyamatait. Csökkenti a fáradtságot és helyreállítja a fiatal bőrre jellemző vonásokat.

RE-VITAL multi-vitaminos kezelés

Természetes anyagokból, hidratáló, erősítő, antioxidáns, halványítő és ránctalanító hatású kezelés. Kifejezetten az élettelen, fakó bőrre fejlesztették ki.

Hatóanyagai:
Francia galagonya : gyümölcse, amit Antilliai cseresznyének is hívnak, C vitamin tartalmáról híres (80x több C vitamint tartalmaz mint a narancs). Béta-karotint és polifenolt tartalmaz. Feszesítő, ránctalanító hatású és a bőr rugalmasságát javítja.

Béta-karotin: az A vitamin elő vitaminja. Növényekben fordul elő( kukorica, sárgarépa, szója). Csökkenti a hajszálráncokat és a száraz érzetet, segít semlegesíteni a szabad gyököket.

Zöldtea: antioxidáns hatású, polifenol tartalma miatt kiemelkedő.

Bioflavonoidok hatásai: a bőr hidratáltságáért felelős, stabilizálja a Hyaluronsavat a kötőszövetekben. Erősíti a C vitamin antioxidáns hatását, mert megfogja a szabad gyököket. A C vitaminnal szinergiában van, elősegíti a kollagén képződését és fenntartását.

Indiai citromfű: Ázsia, Afrika és Amerika trópusi övezeteiből származó fűféle. Kivonata antiszeptikus, frissítő és tonizáló hatású.

Oliva levél: gazdag bioflavonoid hatásának köszönhetően védő és antioxidáns hatású.Érdeklődni lehet: Malik Diánál 0630/718-2771
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.