Cukorpasztás szőrtelenítés

A szőrtelenítő cukorpaszta 100%-osan természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciókat a gyantával szemben. Lényege, hogy a paszta körülöleli a szőrszálat, leszivárog a szőrtüsző felső nyílásáig, elérve ezzel az eltávolítás teljességét.

Teljesen testhőmérsékletű, nem károsítja az ép hámréteget, a cukorpasztába csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejtek tapadnak bele, ennek köszönhetően bőre selymessé válik a kezelést követően.

A szőr növekedésének irányában történik a művelet, így nem marad betört szőrszál a tüszőben., nem gyullad be a szőrtüsző. A legkisebb fájdalmat okozva távolítja el a szőrt. Hatására lelassul a szőrnövekedés, a korai szakaszban lévő pici szőrszálakat is hatékonyan lehet kezelni. Tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését.

A cukorpaszta egyszerűen vízzel lemosható. Nem teszi tönkre a ruhákat, ha véletlenül beleragadna.

Érdeklődni lehet Malik Diánál: 0630/ 718 27 71 es telefonszámonWeboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.