Férfiak a szalonban

Igényesség
A férfiaknak éppúgy szükségük van bőrápolásra mint a nőknek.
Nyilvánvaló, hogy ez összefügg a mai kor követelményeivel, amennyiben az az alapvető igény, hogy ápoltak és egészségesek legyünk az élet minden területén. Szerencsére mamár sok kozmetikai cégnek van férfiaknak szóló terméksora, ami megfelelő védelmet és ápolást nyújt.

Különbségek
A nemi különbségek miatt a férfiak bőre hajlamosabb zsírosodásra, komedok, aknék kialakulására.
Szervezetükben nagyobb mennyiségben található az androgén hormon, ami felelős a durvább, zsírosabb és tág pórusú bőrért, fokozott izzadásért, valamint a szőrösödésért. A férfiak bőre 24 %-kal vastagabb, mint a nőké és sokkal magasabb koncentrációban tartalmaz kollagént, elasztint és vizet, így a bőrük tovább maradhat selymes és rugalmas.

Kezelések
A szalonban a férfi kezelési metódusok között megoszlanak az igények A fiatal korosztály a tisztítást igényli jobban, az érett 30 év feletti vendégek a gyors és hatékony fiatalság megőrző programokat veszik igénybe.

Szalonok
Manapság már sok kozmetikai szalon dolgozik kabin rendszerben, ezért a férfiaknak nem kell kényelmetlenül érezniük magukat, ha be szeretnének feküdni 1-1 kozmetikai kezelésre.Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.