GlySkinCare Orvosi Hámlasztás


Alkalmanként és kúraszerűen egyaránt ajánlott!
Ára: 9500,-/alkalom helyett
most csak 9.000,-

A GlySkinCare átfogó tudományos alapokra épülő bőrápolási termékcsalád, melyet az egyik vezető amerikai gyógyszergyártó cég fejlesztett ki. A termékcsalád fő alkotóeleme a glikolsav, ami a legkisebb molekulasúlyú AHA-sav, a cukornádból vonják ki. Speciális tulajdonságainak köszönhetően a glikolsavas bőrápoló termékek hatékonyan, de gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket, halványítják a hiperpigmentációkat (sötét foltokat), növelik a hidratációt és feszesítik a bőrt. A GlySkinCare termékekben használt glikolsav észterezett, ez az egyedi eljárás lehetővé teszi, hogy teljes erejében használjuk, anélkül, hogy irritációt okozna.


A glikolsavas bőrápoló termékek használata mindenkinek ajánlott, akik normál, száraz, vagy érett, laza, megereszkedett bőrűek és megjelentek rajtuk az öregedés első jelei. Azok számára is előnyös, akiknek zsíros a bőre és túlzott a faggyúmirigy-termelésük. A glikolsavas Skincare-termékek ezenkívül csökkentik a pigmentfoltok kialakulásának veszélyét, valamint halványítják a már meglévő foltokat. Aknékezelésekhez is kiváló.

Alacsony koncentrációban a glikolsav a bőrben egy keratolitikus (hámoldó) „ügynökként” dolgozik, feloldja a ragasztószerű anyagot, mely a hámrétegben az elhalt sejteket köti össze. A hámréteg vékonyodik, így a bőr simává, puhábbá válik, hidratáltsága megnövekszik, rugalmasabb és feszesebb lesz.
Nagyobb koncentrációban a glikolsav a bőrben serkenti a kollagén- és elasztinrostok termelését, miközben csökkenti a ráncok, mimikai ráncok kialakulását, halványítja a bőrkárosodásokat, bőrhibákat. Ennek eredményeképpen a bőr hidratáltsága és a rostok száma megnő, a bőr feszesebbé és simábbá válik. Ezen felül a glikolsav minimalizálja a pigmentációs rendellenességek kialakulását és csökkenti az aknés hegeket. Az elhalt hámsejtek leradírozásával/peelingezésével a glikolsav fokozza az aktív hatóanyagok mélyebb rétegekbe való bejutását, így növelve a bőrápoló termékek hatását.
Az optimális eredmény eléréséhez a GlySkinCare professzionális orvosi peeling kezelések után otthon is használjuk a bőrgyógyász vagy a kozmetikus által ajánlott készítményeket. Este a glikolsavat tartalmazó krémpeelinget vagy lotiont, nappal a regeneráláshoz szükséges termékeket. Az otthoni fenntartó kezelés elengedhetetlen ahhoz, hogy a professzionális kúra után az elért eredményt hosszan megőrizzük.
A kúra kezdeti időszakában előfordulhat, hogy a bőrt enyhén dehidratáltnak, kiszáradtnak érezzük. Tulajdonképpen ez egy láthatatlan peeling, ami a program egyik előnye is egyben. Bármilyen szárazérzet könnyen orvosolható a GlySkinCare hidratáló családból választott készítménnyel. Közvetlenül a glikolsavas orvosi peeling használata után a termékek - aktív hatóanyagaik révén - átmenetileg enyhe bizsergő érzést és bőrpírt okozhatnak. Kerüljük a napozást és alkalmazzunk SPF 30, vagy afölötti faktorszámú fényvédőt, amíg a peelingtermékeket használjuk!!!


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.