Gyémántfejes mikrodermabrazió (bőrcsiszolás)


A kezelés célja
a bőrfiatalítás. A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. A gyémántfej előnye, hogy szilárdsága miatt a kezelőfejről nem távoznak el apró szilánkok, mint a korábbi kristályporos kezelőgépeknél, így a kezelés kényelmes, kellemes. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható, nem kellemetlen,nem fájdalmas. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel ismétlése javasolt, kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható.

Csiszolás után
Miután az elhalt szarusejteket mikrodermabrázióval eltávolítottuk, ultrahangos mikromasszázs következik, melynek során a bőrre felvitt hatóanyagban lévő enzimkomplexumok a bőrbe jutnak. Ezek a mélyebben fekvő rétegekbe is bekerülnek, így az alapréteg is hozzájut a sejtek felépítéséhez és az optimális működéshez szükséges hatóanyagokhoz. A bőrbe kerülő enzimek gyorsítják és szabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénszállítást, gyorsítják a sejtanyagcserét, így feszesítik, regenerálják a bőrt.

Mire jó az eljárás
Az eljárás halványítja a ráncokat, aknékat, hegeket, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőr állapotán. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk - ezáltal a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni.


Mikrodermabrázió + AHA savas hámlsztás kezelés leírása ITT

Az AHA (gyümölcssavas) hámlasztásról ITT olvashatsz :)
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.