Hajápolás

"Száraz, töredezett a haja? Használjon "ilyen-olyan" terméket"...- halljuk nap mint nap a reklámokban. De vajon tényleg hatásosak-e ezek a kereskedelmi forgalomban kapható hajápolók?

Érdemes szakember véleményét kikérni
Vendégeim nagy része használ valamilyen sampont, balzsamot, hajpakolást, mégis mikor először beülnek a székembe azt tapasztalom,hogy hajuk száraz, töredezett, elvékonyodott, lelapul, zsírosan fényes, mégha frissen mosott is. Ekkor szinte minden vendég közli, hogy már számtalan hajápolót, pakolást, fényt, balzsamot, olajos permetet,"hajpakolást tartalmazó sampont"...kipróbált,de valahogy semmi nem hozza meg a várt eredményt.
Tapasztalatom szerint, azok a vendégek akik kipróbálják a professzionális hajápolókat, legközelebb mind boldogan és elégedetten térnek vissza az üzletbe, mert "ez tényleg jó!!!"

Valóban hatásos!!!
Nem csodaszer csak "profi fodrász termék",mely lényegesen több hatóanyagot tartalmaz, mint a drogériák polcain találhatóak. A közel 100 készítmény közül válogathatunk, mindenkinek saját igényeihez igazodva tudok ajánlani hajápolót.
 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.