Megújult hajápolók a Schwarzkopftól

A hajterápia új generációja a gyönyörű hajnak szentelve

A BC hajterápiának köszönhetően a haja megkapja a szükséges törődést. Minden megoldás egy közös célt szolgál: Visszaállítja a haja eredeti szépségét.

A BONACURE az első személyre szabott hajápolás program, amely BELÜLRŐL ÉPÍTI ÚJRA A HAJAT a tartós szépség érdekében.

Az új AMINO CELL REBUILD technológia megújítja minden hajtípus belső szerkezetét, legyen szó színkezelt, száraz, normál vagy vékonyszálú hajról.1 helyett 9 aminosav sorozatára épülve ÚJ ERŐVEL ÉS RUGALMASSÁGGAL tölti fel a hajat, amely így visszakapja EREDETI, TERMÉSZETES szépségét.

Amino-erősítő hajpakolás: a regeneráló sorozat tagjaként ellenállóvá teszi a sérült, gyenge és túlterhelt hajat. A hajvédő protein összetevőnek köszönhetően 25%-kal megerősíti a hajat, ezáltal intenzíven javítja a sérült hajszerkezetet.

Azonnali regeneráló hajpakolás: azonnali újjáépítő hatás a károsodott, elvékonyodott haj számára, azonnal feltölti újult erővel és tartással. Már az első használat után észrevehetően puhább, csillogóbb és egészségesebb a haj.
Hidratáló hajhab: a hidratáló sorozat tagjaként intenzíven feltölti a normál száraz vagy göndör hajat. Hialuronsav származékot tartalmaz mely hidratálja a hajat anélkül hogy elnehezítené azt.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.