Korpásodás

Sokaknak jelent gondot a vállukra hulló "hó", a korpa.

Mi a korpa és mi okozza?
Ez a fejbőr hámlásával járó "jelenség". Lehet száraz és zsíros,apró kicsi, vagy nagyobb darabokban leváló. Okozhatja gomba, vagy ha megfázik a fejbőr.

Mik a tapasztalatok
Sok vendég már minden kereskedelmi forgalomban kapható terméket kipróbált, persze eredménytelenül. Van olyan eset, hogy a kedves vendég már évek, esetleg évtizedek óta küszködik a korpával és semmivel nem tudja megszüntetni és a bőrgyógyászok sem tudnak segíteni.

Mit érdemes kipróbálni?
Ha eddig semmi sem segített ebben az esetben ajánlom Én a Schwarzkopf Bonacure korpásodás elleni samponját és szérumát. Ezek a termékek a drogériákban nem kaphatóak, a szalonban viszont igen. Magas hatóanyag tartalmuk messze felülmúlja egy átlagos "lakossági" sampon hatását. Áruk mégis kedvező, hiszen a professzionális samponokat higítani kell,tehát 3-4-szer hosszabb ideig kitart.

Tapasztalatok
Vendégeim szerint valóban hatásosak, sokakat szabadított meg a korpa kellemetlenségeitől. Legtöbbször már néhány használat után kaptam pozitív visszajelzést erről a termékcsaládról.Vendégeim köszönő, hálálkodó sms-ei, e-mailjei nekem elég bizonyíték. Ezért ajánlom Neked is Önnek is,amennyiben küzd a korpával.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.