Üdvözöljük a BohéM Szépségszalon Kozmetka oldalán, ahol szeretettel várjuk megszépűlni és megpihenni betérő vendégeinket. Magas minőségő, professzionális kozmetikumokkal dolgozunk, melyek nem okoznak irritációt, allergiát. Kozmetikai kezeléseinket folyamatosan bővítjük, hogy minél többet nyújthassunk vendégeink számára :)

MALIK DIÁNA
kozmetikus

0630/ 718-2771

Műszak:
H, Sz: 08-14
K, Cs: 14-20
P, Szo: változó

2001-ben végeztem kozmetikusként. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szakma rejtelmeit Janicsek Magdi aranykoszorús mesterkozme- tikustól sajátíthattam el. A kezeléseket Belnatur professzionális termékkel végzem, amely a tenger kincseit, a természetben található gyógynövények hatóanyagait használja fel. A hagyomá-
nyos kozmetikai kezeléseken felül, a legújabb luxus regeneráló, bőrfiatalító kezelések is megtalálhatóak nők és férfiak számára egyaránt. Vendégeim otthoni ápolására nagy figyelmet fordítok. Smink elkészítéséhez Malu Wilz dekorkozmetikumot használok.
Szeretettel várok minden szépülni és pihenni vágyó vendéget.


SIVAK ESZTER 
kozmetikus

0630/8114447

 
Műszak: 
H, Sz: 14-20
K, Cs: 20-14
P, Szo: változó 

Sziasztok! Sivák Eszter vagyok.
2014-ben végeztem kozmetikusként. Ekkor jöttem rá, mit is jelent a mondás: Találj olyan munkát, amit szeretsz, és soha nem kell dolgoznod! Nekem a kozmetika, a s
zépítés a hobbim.  Szenvedélyesen szeretem szépíteni a Vendégeimet. Kezeléseimet Ilcsi natúrkozmetikumokkal végzem, melyek a természet kincseit használják a bőr ápolására, frissítésére, regenerálására és táplálására. Azóta rendszeresen fejlesztem magam különböző képzésekkel, így mára már sminktetoválást, 1D classic műszempillát, szempilla liftinget és piercinget is készítek. Nagy szeretettel várom szépülni és feltöltődni vágyó Vendégeimet!

Bevezető akciók

Fülbelövés:        1.900.- + fülbevaló

Lifting:                  5.500.-

1D classic műszempilla:                7.900.-


Szempilla hosszabbitás és dúsitás 1D-5D-ig

Sziasztok ! Csengi vagyok, 2016 óta pillázok.
Eloszor vietnamban tanultam pillazni, majd 1,5 evig Svedorszagban, Stockholmban dolgoztam 
egy szépségszalonban szempilla stylistkent, itt elsajátitottam a szakma minden fortelyat.
 Tanulmanyaim soran volt szerencsem tobbfele szemformaval talalkozni, ennek koszonhetoen megtanultam mindazt a technikat amivel a legtobbet hozhatom ki egy no tekintetebol.

Munkaimat megtekinthetitek facebook oldalamon: 
https://www.facebook.com/Lashes-by-Csengi-307611736435406/

Elerhetosegem: +36 304204902

 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.