Üdvözöljük a BohéM Szépségszalon Kozmetika oldalán, ahol szeretettel várjuk megszépűlni és megpihenni betérő vendégeinket. Magas minőségő, professzionális kozmetikumokkal dolgozunk, melyek nem okoznak irritációt, allergiát. Kozmetikai kezeléseinket folyamatosan bővítjük, hogy minél többet nyújthassunk vendégeink számára :)
MALIK DIÁNA
kozmetikus

+36307182771

Műszak:
H, Sz: 08-14
K, Cs: 14-20
P, Szo: változó


2001-ben végeztem kozmetikusként. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szakma rejtelmeit Janicsek Magdi aranykoszorús mesterkozme- tikustól sajátíthattam el. A kezeléseket Belnatur professzionális termékkel végzem, amely a tenger kincseit, a természetben található gyógynövények hatóanyagait használja fel. A hagyomá-
nyos kozmetikai kezeléseken felül, a legújabb luxus regeneráló, bőrfiatalító kezelések is megtalálhatóak nők és férfiak számára egyaránt. Vendégeim otthoni ápolására nagy figyelmet fordítok. Smink elkészítéséhez Malu Wilz dekorkozmetikumot használok.
Szeretettel várok minden szépülni és pihenni vágyó vendéget.


KÓSZÁS KRISZTINA

kozmetikus, sminktetováló

+36705231306  

Műszak
H, Sz: 14-20

K, Cs: 08-14

P, Szo: Változó

Kezdetektől szerettem szépíteni az embereket, ez az álmom 2000-ben teljesült, akkor lettem kozmetikus és ami számomra természetes volt, rögtön elvégeztem egy okleveles sminktetováló tanfolyamot.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyasmivel foglalkozhatok, amit igazán szeretettel és szívesen csinálok. Mert számomra szívmelengető, amikor munkám után a vendégem izgatottan a tükörbe néz és látom az arcán az elégedettséget és az örömöt.

Ez az én mozgatórugóm, ami folyamatosan arra ösztönöz, hogy tovább képezzem magam minél több örömet szerezve a kezem alá fekvőknek.

Igyekszem naprakész lenni az aktuális trendekből, ami szerencsére ma már a természetes szépséget részesíti előnyben.

Számomra fontos, hogy igényes sminktetoválásokat alkossak, amivel viselőjének növeljem önbizalmát és szépségének kisugárzását.