Üdvözlünk a BohéM Szépségszalon Manikűr-Pedikűr oldalán, ahol bárki számára elérhető a kéz és lábápolás, férfiaknak, nőknek egyaránt. A kezek akarva- akaratlanul befolyásolják életünket, tehát a köröm és annak bőrének ápolása rendkívül nagy szerepet kap. Főleg manapság, amikor egy ápolt kéz a magabiztos fellépés és a jó megjelenés egyik feltétele.
A bőr és a kezek ápolása mellett a lábak "karbatartása" sem elhanyagolható tényező.A láb főszerepet játszik az általános közérzet alakulásában. Ezért is fontos a lábakat rendszeresen ápolni :)


 

SZABÓ ANDI
manikűr-műköröm-shellack-gél lakk

0630/201-3500

Munkáim

Műszak:
H, Sz: 08-14
K, Cs:14-20
P, Szo: változó
 
Szabó Andi vagyok, kislány korom óta érdekel a körmök szépítése. Már piciként elkértem anyukám lakkjait és amikor csak lehetett, a baráti kör lányainak én lakkoztam a körmeit. Majd egy időre más szakmához sodort az élet, később a számok világából végül sikerült visszatérni a körmök ápolásához. Főleg a természetes állapothoz közeli technológiák állnak közel hozzam, mint a géllakk, shellac: természetes köröm megerősítése. Továbbképzéseken is ilyen témakörben vettem reszt.
Szeretettel varom a szépülni vágyókat!

 
 

CSENGERI ROZÁLIA 
pedikűr, lábápolás

0670/ 548-8278Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.