Üdvözlünk a BohéM Szépségszalon Műköröm oldalán, ahol kedves, szakképzett kolléganőink várják, hogy segítséget nyújthassanak abban, hogy körmünk egyforma hosszú és szép legyen ,hogy ne kelljen minden napot lakkozással tölteni. Sok előnye ismeretes, hosszúságát mi határozzuk meg, erős, mindig más és más mintával, díszekkel ékesíthetjük őket, és tartós rajta a lakk és a díszítés is.
Egyre gyakoribb, hogy a lábköröm hibáit is műkörömmel tüntetik el! A nagy szakértelemmel, gondosan megépített műkörmök tartósak, igényesek és esztétikusak :)

 

 

HUNYADI ANNA

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS
GÉL LAKKOZÁS

Műszak: 
H, Sz: 14-20
K, Cs:08-14
P, Szo: változó

Sziasztok! Hunyadi Anna vagyok, számomra a körmös szakma szerelem volt első látásra. Miután először elmentem körmöt csináltatni magamnak rögtön tudtam hogy ezzel szeretnék foglalkozni, így elmentem megtanulni a szakma csínját-bínját.
Az egyszínű letisztult színektől kezdve egyedi, különleges mintákig mindenféle körmöt szeretek csinálni.úgy érzem ebben kiélhetem a kreativításom, és sosem unom meg.
Keressetek bátran, várok mindenkit szeretettel.

munkáimat instagram oldalamon tudjátok megtekinteni:  /www.instagram.com/miumiu.nails/
 
 

SZABÓ ANDI
műköröm
shellack
gél lakk

0630/201-3500


Műszak:
H, Sz: 08-14
K, Cs:14-20
P, Szo: változó
 
Szabó Andi vagyok, kislány korom óta érdekel a körmök szépítése. Már piciként elkértem anyukám lakkjait és amikor csak lehetett, a baráti kör lányainak én lakkoztam a körmeit. Majd egy időre más szakmához sodort az élet, később a számok világából végül sikerült visszatérni a körmök ápolásához. Főleg a természetes állapothoz közeli technológiák állnak közel hozzám, mint a géllakk, shellac. Továbbképzéseken is ilyen témakörben vettem részt.
Szeretettel varom a szépülni vágyókat!
 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.