Műkörömről

Mikor megyünk a körmöshöz, elgondolkodunk rajta, vajon milyen körmöt szeretnénk? Legyen rajta csillám, virág mintát szeretnénk vagy csak néhány szép indát, köveket vagy valami extrém dolgot?

Ma már nagyon széles palettája van a mintáknak, színeknek, formáknak. Mi segíthet ezeknek a kiválasztásában? Nézhetünk kész körmökről képeket az interneten vagy a körmösünknél is biztos akad néhány minta. Persze a választást nagyban befolyásolja a munkahelyünk, a környezetünk, a természetünk, életkorunk vagy akár a kedvünk. Nagy valószínűséggel egy fizikai dolgozó nem fog hosszú, hegyes körmöket csináltatni, hiszen hamar letörne. Valamilyen hivatalban dolgozó ember pedig nem fog túl kihívó körmöket csináltatni (sem színben, sem mintában vagy formában), hiszen minden figyelem a körömre irányulna. Ha pedig azért csináltatjuk, hogy így leszokjunk a körömrágásról, akkor is teljesen más karakterű körmöket fogunk választani.
 
Akárhogyan is döntsünk, egy biztos: a körmeink egy ilyen alkalom után 2-3 hétig szépek és nem igényelnek különösebb idő ráfordítást. Biztosak lehetünk benne, hogy bárhova megyünk és bárkivel találkozunk a kezeink szépnek és ápoltnak látszanak majd.

Ilyen szolgáltatást azonban nem csak a kezeinkre vehetünk igénybe, de a lábkörmeink is ugyanígy díszíthetőek, formázhatóak. Bár általában ezeket sokkal szelídebb formában készítettjük el. Így lábaink is mindig szépek és ápoltak lehetnek.

Az utóbbi években már mindkét lehetőségnek elég nagy divatja, és keresettsége van. Bármerre megfigyelhetjük, hogy már szinte minden második embernek szépen, gondosan elkészített körmei vannak, hiszen ettől ápoltabbaknak tűnünk, ami nagy kihatással lehet az egész személyiségünkre, kihangsúlyozhatjuk vele egyediségünket.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.