SZŐLLŐS RENÁTA fodrász

Tel: 0670/ 602 23 78
Műszak: H, Sze: 14-20
              K, Cs: 08-14
              P, Szo: változó
Magamról: Sziasztok ! Szamomra fontos az egészséges szép haj. Igy mindig a legmagasabb kategóriájú termékeket használom vendégeim nagy megelégedésére . Otthon is könnyen kezelhető, szemelyre szabott, trendi frizurákat készítek.

ZELLER ADRIENN fodrász

Tel: 0630/ 332 80 32
Műszak:
Magamról: Sziasztok! A szakmám a hobbim is, mert az az igazi dicsérete a munkámnak, ha a vendégeim bizalommmal jönnek hozzám, és mosollyal távoznak.Folyamatosan járok továbbképzésekre, igyekszem fejlődni a szakmával, hogy a legjobbat tudjam nyújtani.Foglalkozom hajhosszabítással, amivel szinte órák alatt új ember születik, és ez minden nő önbizalmának jót tesz, ezek mellett Keratinos hajfeltöltés is a plussz szolgáltatásaim között szerepel,és ha sokáig egyenes hajat szeretnél , akkor is fordulj hozzám bizalommal. http://cellerhaj.hu/
 

SASVÁRI ÉVA kozmetikus

Tel: 0630/ 699-4869
Műszak: H, Sz: 14-20
              K, Cs: 08-14
              P, Szo: változó
Magamról: Sziasztok! Élsportból nyergeltem át a szépségiparba. Amit nekem a sport adott, kitartást, önfegyelmet, fejlődni akarást, azt ebben a szakmában is tudom hasznosítani. Rendszeresen járok továbbképzésekre, hogy napra készen tudjak minden vendégem kérdésére válaszolni, tanácsot adni. Érdekel minden újdonság, próbálom ezeket minél előbb a szalonba is bevezetni. Nagyon fontosnak tartom a megfelelő minőségű kozmetikai termékek használatát, amit nem csak én tudok alkalmazni a kezelések során, hanem a vendégeknek is tudom ajánlani otthoni ápolásra. Én a Solanie és az Afrodita termékeit használom.

MALIK DIÁNA kozmetikus

Tel: 0630/ 718-2771
Műszak: H, Sz: 08-14
              K, Cs: 14-20
              P, Szo: változó
Magamról: Sziasztok! 2001-ben végeztem kozmetikusként. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szakma rejtelmeit Janicsek Magdi aranykoszorús mesterkozmetikustól sajátíthattam el. A kezeléseket Belnatur professzionális termékkel végzem, amely a tenger kincseit, a természetben található gyógynövények hatóanyagait használja fel. A hagyományos kozmetikai kezeléseken felül, a legújabb luxus regeneráló, bőrfiatalító kezelések is megtalálhatóak nők és férfiak számára egyaránt. Vendégeim otthoni ápolására nagy figyelmet fordítok. Smink elkészítéséhez Eva Garden MaluWilz dekorkozmetikumot használok.Szeretettel várok minden szépülni vágyó vendéget.

BORBÉLY MONIKA manikűr-pedikűr-műköröm

Tel: 0630/844-6605
Műszak: H, Sz: 14-20
              K, Cs: 08-14
              P, Szo: változó
Magamról: Sziasztok!Számomra ez a szakma megunhatatlan, minden nap egy új kihívást és egyben örömöt is jelent.Az elégedett, boldogan távozó vendégeim inspirálnak az újjabb ötleteim megvalósításában. Hogy minden elképzelést meg tudjak valósítani, rendszeresen járok továbbképzésekre,kiváló termékekkel dolgozom, mert számomra a tartósság az egyik legfontosabb tényező.Figyelemmel követem a trend változásait.Ha megjelenik valami új a piacon,nálam biztos megtalálod :) Várlak szeretettel a szalonban!

KOVÁCS ANITA manikűr-pedikűr-műköröm

Tel: 6070/ 577-9377
Műszak: H, Sz: 08-14
              K, Cs: 14-20
              P, Szo: változó
Magamról: Kovács Anita vagyok, műkörömépítő, pedikűr, manikűrös. Több éve dolgozom a szakmában, folyamatosan képzem magam, illetve rendszeresen járok szakmai rendezvényekre, hogy mindig napra készen állhassak vendégeim rendelkezésére. Kizárólag minőségi termékekkel dolgozom, elsősorban Crystal Nailssel. Vállalok tippes, épített műkörömépítést, a szolid természetes hatású franciától, az extrém körmökig (színes zselé, csillám, akril, 3D, törtkagyló, fólia...)Repertoáromba tartozik még: Saját köröm megerősítése, Gél-lac, lakkozás, francia manikűr, japán manikűr, paraffinos kéz- és lábápolás, pedikűr.

SZŰCS ISTVÁN masszőr

Tel: 0670/ 618-8133
Műszak: telefonos egyeztetés
Magamról: Sziasztok! Szűcs István vagyok masszőr. Aktív sportoló vagyok és saját tapasztalatomból tanultam meg milyen fontos az izmok bemelegítése edzés előtt és ellazítása edzés után. Segíteni szeretnék mindazokon akik a testük bármely pontján fájdalmat éreznek, azokon, aki stresszes, feszült légkörben élik mindennapjaikat, akiknek kevés idejük jut a testmozgásra, vagy akik sportolók, és teljesítményüket fokozni kívánják, azoknak akik teljes felfrissülésre vágynak.Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.