Az oxygénhiányos bőr aktiv védelme Oxygeskin és Phylderm vegetal hatóanyagokkal


Az OXYGESKIN® serkenti és aktivizálja a sejtek közötti oxigénszállítást és –felszívódást, növeli az oxigénellátást, míg a PHYLDERM® VEGETAL bioserkentő hatása révén revitalizálja és élénkíti a fulladt és érzékeny bőrt, valamint aktívan véd a petyhüdtség, a stressz és az öregedés ellen.
Az oxigénfeltöltő termékcsalád tökéletes és átfogó megoldást nyújt élettelen, fulladt, sápadt, vízhiányos bőrre.

A bőr sejtjeinek oxigénre feltétlenül szükségük van, hogy egészségesek és életerősek maradjanak. A bőr természetes oxigénmegkötő képességét a mindennapi stressz, szennyezés és más környezeti tényezők negatívan befolyásolják. A folyamatos és megfelelő oxigénellátás érdekében az oxigén szállításáért és diffúziójáért (felszívódásáért) felelős rendszereknek tökéletesen kell működniük. A nem megfelelő mennyiségű oxigén hiányában lelassulnak a sejtmegújító folyamatok, a bőr sápadttá válik és az idő előtti öregedés jelei alakulnak ki.
A BELNATUR OXYGEN termékcsalád serkenti a bőrsejtek oxigénszállító képességét és diffúzióját, növeli a bőr oxigénfelvevő képességét. A szükséges oxigénszint visszaállításával a bőr újra élettelivé válik és visszanyeri bársonyosságát.

Oxigénfeltöltés, regeneráció és a petyhüdtség, fáradtság jeleinek csökkentése.


OXYGESKIN® (sarkantyúvirágkivonat)
oxygen-sarkantyuvirag-contentA bőr oxigénellátottsága az évek múlásával, valamint a kockázati tényezők következtében (például dohányzás) bizonyítottan csökken. Ennek következményeként a sejtek anyagcseréje lelassul, a hám- és az irharéteg sorvadásnak indul és ez a bőr idő előtti öregedéséhez vezet.
OXYGESKIN® serkenti és aktivizálja a sejtek közötti oxigénszállítást és –felszívódást, növeli az oxigénellátást.

PHYLDERM® VEGETAL (oxygen-szoja-content)A szója hajtásaiból kivont hatóanyag, ami a növény kifejlődéséhez elengedhetetlen tápláló anyagokban gazdag. Egyedülálló esszenciális tápanyagegyüttes:

• kisméretű peptidek (1000-10 000 daltons közöttiek): serkentik a sejt életfunkcióit
• aminosavak: nagy mennyiségben és sokféle típusban a fehérjéket (kollagén, elasztin és keratin) szintetizálják
• ásványi sók: a bőr számos biológiai reakciójára katalizátoraként hatnak.

A PHYLDERM® VEGETAL javítja a sejtlégzést és újraaktiválja a hám és az irha anyagcseréjét. Bioserkentő hatása revitalizálja és élénkíti a fulladt és érzékeny bőrt, valamint aktívan véd a petyhüdtség, a stressz és az öregedés ellen.
A PHYLDERM® VEGETAL felgyorsítja a hámsejtek regenerációját, frissebb és ragyogóbb lesz az arcbőr.

További hatóanyagok: pentavitin, kollagen lipopeptidek, haloxyl, hialuronsav

A kezelés menete: letisztitás, peeling, vasalás vagy ultrahang oxygen hatóanyagokkal, oxygen maszk, majd melegolajos masszázs

Kezelés ára: 14.000 ft/ alkalom
Érdeklődni lehet Malik Diánál:0630/ 718-2771

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.