Paraffinos kéz és lábápolás


A kéz az önkifejezés egyik eszköze. Ugyanúgy ápolni, védeni kell, mint az arcunkat, vagy testünk bármely más területét, bőrfelületét, amely felület a test,a szervezet első védelmi vonala.

Különösen a téli hónapok közeledtével válik fontossá a fokozott ápolás. Ezen túl az idő múlásával kezeink bőre is sajnos veszít fiatalságából. A kiszáradást és az öregedés jeleit a kézen a legnehezebb eltüntetni, ebben segíthet a paraffin. A gyógyászatban már régóta használják sikeresen ízületi, izom bántalmak, valamint gyulladások kezelésére is. A szépségiparban szintén felfedezték a jótékony hatását. A nők számára a meleg paraffin nagyon jól hasznosítható a kézápolásban, ugyanis mint kiegészítő kezelés óriási segítséget jelenthet.

A kezelés menete:

- a kéz letisztítása, fertőtlenítése;
- az elhalt szaruréteg, hámsejtek eltávolítása, leradírozása;
- a fáradt, vízhiányos bőr táplálása: kollagén alapú hatóanyagos krémmel, átmasszírozva a kezeket.
- a kezeket belemártják a paraffinba;
- műanyag kesztyűt húzunk rá;
- majd frottír kesztyűt.


A meleg paraffin a hőt tizenöt, húsz percen keresztül megtartja; hatására a kézen a bőr pórusai kitágulnak, így rajtuk keresztül a hatóanyagok könnyebben jutnak a bőrünk mélyebb rétegeibe, ezzel táplálva, feltöltve, megfiatalítva a kéz felületét eltávolítjuk a kesztyűt. Kúraszerű alkalmazása javasolt.


A kezelés hatása szemmel látható, tapintható: a kéz sima, selymes, puha, a ráncok kisimulnak, a körömágy feltöltődik, a körmök töredezettsége eltűnik.

Szeretettel várunk a szalonban a kezelésre!
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.