Mi a shiatsu?

A shiatsu modern egészségmegőrző és gyógyító módszer, amely a keleti gyógyászat évezredes hagyományára támaszkodik. Elsősorban az akupresszúrához hasonlatosan pontnyomásokkal hat, de tartalmaz oszteopátiás elemeket is. Fő célja a testi-lelki harmónia megteremtése, a fájdalmaktól, betegségektől való megszabadulás mind fizikai, mind érzelmi szinten.

Kezelés menete

Minden kezelés egy rövid beszélgetéssel kezdődik, amely egyben az állapotfelmérés első lépése is. Ezután következik a testkezelés, masszázs, különböző technikákkal: a finom érintésektől a nyomásokon, nyújtásokon, feszítéseken át, egészen az intenzívebb módszerekig. A kezelés körülbelül 60 perc hosszú és minden egyes alkalommal személyre szabott, nincsen előre meghatározott forgatókönyve: a kezelt partner pillanatnyi állapota és igényei alakítják a kezelést. Az egész testes kezelés a földön zajlik speciális matracokon, könnyű ruhában.

Mire jó?

- Általánosságban stresszoldó, keringésjavító hatású.
- Enyhíti a testi-lelki kimerültséget és az ebből adódó problémákat, pl. ingerlékenység, álmatlanság, burn-out szindróma, fejfájás.
- A shiatsu hatékony a mozgásszervi funkciózavarok esetén (hát, derékfájás, váll- és nyakproblémák, ízületi gyulladások stb.).
- Jótékonyan hat a pszichoszomatikus és funkciónális betegségekre (emésztési zavarok, allergia stb.)
- Menstruációs panaszok esetén is enyhítést jelenthet.

Tartós változás általában 4.6 kezeléssel érhető el, de ez egyénenként eltérő lehet, és nagyban függ a kezelt partner aktív részvételétől, mivel a shiatsu a szervezet öngyógyító folyamataira gyakorol elsősorban hatást.

Ellenjavallatok

- Akut betegség, magas láz.
- Csonttörés, nyílt sérülések.
- Súlyos csontritkulás.
- Rákos megbetegedés csontáttétekkel.
- Súlyos pszichés zavarok.

Mennyibe kerül?

Egy kezelés kb 70 percig tart. Ennyek a BEVEZETŐ ára 7.000 helyett 3.500 Ft!!
Próbáld ki most!

Érdeklődni Wappel Natinál lehet, a 0630/ 324 95 99-es telefonszámon!

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.